top of page

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Webshop: Stores

ASSORTIMENT

We begrijpen dat de gezondheid en het welzijn van je huisdier uiterst belangrijk zijn. Dat is de reden dat we alleen voor merken kiezen die echt voldoen aan de verwachtingen van huisdiereigenaren.
Ons aanbod van geweldige producten voor aantrekkelijke prijzen is wat Kengz onderscheidt van andere dierenwinkels in de omgeving. Je vindt hier alles wat je huisdier nodig heeft onder één dak!

Doggy in Bed

Hondenbedden

Dog Collar

Halsbanden voor honden

Pet Toys

Kauwspeeltjes

€ 10,99

Alle huisdiereigenaren weten dat hun dierenvriend kwalitatieve en duurzame Hondenbedden nodig heeft en bij Kengz vind je precies wat je zoekt. Deze Hondenbedden werden uitgetest door onze eigen huisdieren en kunnen we daarom met vertrouwen aanraden. Kies je favoriete kleur en schaf de/het jouwe aan.

€ 10,99

Het verzorgen van een huisdier kan een uitdaging zijn, daarom vullen we onze schappen graag met producten die dit gemakkelijker maken. Reken op ons om een Halsbanden voor honden van topkwaliteit voor je huisdier te vinden. Het creëren van de perfecte omgeving voor jouw huisdier hoeft geen financiële kater op te leveren. Ons/onze stijlvol/stijlvolle Halsbanden voor honden met veel oog voor detail is precies wat je zoekt en dat voor een redelijke prijs.

Nu kopen

€ 10,99

Een gezond huisdier heeft veel aandacht en voldoende beweging nodig, net zoals de mens. Zorg ervoor dat je de/het beste Kauwspeeltjes op de markt aanschaft voor je huisdier. We raden dit/deze Kauwspeeltjes aan omdat deze/die onze klanten en hun huisdieren al jaren goed is bevallen. Bovendien vinden we zowel de stijl als het uitstekende vakmanschap een plus en we denken dat je het hier mee eens zult zijn.

Nu kopen
bottom of page